Video Sources 151 Views

  • server 1Unknown resource

Do You Like Brahms? 1x1

Episode 1

Song Ah umure 29 taun, lan bali menyang kuliah kanggo sinau musik! Sawise dadi karir bisnis sing ora inspirasi, dheweke mutusake semangat kanggo musik. Dheweke bakal nemoni tantangan anyar kaya umure luwih tuwa tinimbang kabeh kanca lan ora duwe dhukungan saka kulawarga. Deleng apa sing kedadeyan nalika Song Ah ketemu pianis sukses Joon Young.

Do You Like Brahms episode 1 subtitle indonesia
Do You Like Brahms episode 1 subtitle indonesia
Aug. 31, 2020

Do You Like Brahms? season 1