Video Sources 59 Views

  • server 1Unknown resource

Do You Like Brahms? 1x5

Episode 5

Sawise acara pidato, Song Ah nuduhake pikirane karo Joon Young babagan wong sing duwe bakat lan sing ora duwe. Nalika Joon Young nanggapi wangsulan sing ora dikarepake, Song Ah kuciwa. Sementara, Joon Young ora maneh nganggep Jung Kyung seneng banget sawise ngakoni perasaane. Amarga finansial kulawargane, Joon Young golek cara kanggo golek utangan liyane. Sawise sedina, stres banget, Joon Young nelpon Song Ah lan ngakoni dheweke seneng karo perusahaane. Dina sabanjure, nalika kencan karo Joon Young, Song Ah ngakoni pengakuane dhewe.

Do You Like Brahms episode 5 subtitle indonesia
Do You Like Brahms episode 5 subtitle indonesia
Sep. 14, 2020

Do You Like Brahms? season 1