Video Sources 73 Views

  • server 1Unknown resource

Do You Like Brahms? 1x6

Episode 6

Nalika magang musim panas rampung, Song Ah entuk kabar apik saka salah sawijining profesor ing sekolah. Dheweke pengin nuduhake kabar kasebut karo Joon Young, nanging dheweke ora nanggapi pesenane. Sementara, Jung Kyung ngandhani Young In yen dheweke putus karo Hyeon Ho. Sawise semester musim gugur diwiwiti, Song Ah ketemu Joon Young ing sekolah.

Do You Like Brahms episode 6 subtitle indonesia
Do You Like Brahms episode 6 subtitle indonesia
Sep. 15, 2020

Do You Like Brahms? season 1